td-jezersko banner

obcinski_grb

Obvestilo o ocenjevanju škode na stvareh zaradi posledic poplav v času med 6.11.2014 in 14.11.2014

Uprava RS za zaščito in reševanje je dne 17.11.2014 sprejela Sklep o ocenjevanju škode na stvareh zaradi posledic poplav v času med 6.11. in 14.11.2014.
Občina Jezersko zbira vloge, ki jih posredujejo oškodovanci na poškodovanih kmetijskih zemljiščih, uničenih ali poškodovanih stavbah in na poškodovani infrastrukturi.
Skrajni rok za oddajo vlog oškodovancev je do vključno ponedeljka, 15.12.2014.

Občina Jezersko zbira vloge, ki jih posredujejo oškodovanci na poškodovanih kmetijskih zemljiščih, uničenih ali poškodovanih stavbah in na poškodovani infrastrukturi. Vloga mora biti oddana v za ta namen predpisani obliki in je dostopna na spletni strani Občine Jezersko www.jezersko.si ali jo lahko osebno dvignete na naslovu Občine Jezersko. Vlogo pošljite na naslov Občina Jezersko, Zg. Jezersko 65, 4206 Zg. Jezersko. Vlogo lahko pošljete tudi na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali jo osebno oddate v času uradnih ur.
Škodo na gozdnih cestah ocenjuje Zavod za gozdove Slovenije, na vodotokih Agencija RS za okolje, na kulturni dediščini Zavod za varstvo kulturne dediščine, v gospodarstvu Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in na državnih cestah Ministrstvo za infrastrukturo.

icon pdf Sklep
icon pdf Obrazec 1
icon pdf Obrazec 3
icon pdf Obrazec 4
icon pdf Obrazec 5

Zadnjič posodobljeno Petek, 28. november 2014 09:15

 

koledar dogodkov

banner promo film

banner panorama

tekaske proge jezersko

meteoroloska postaja Jezersko

prospekt_jezersko

 logo ravenska kocna

katalog_info_javnega_znacaja
uporabne_povezave